秒速时时彩

2019国际货运代理考试《专业英语》习题1

国际货运代理考试网 鲤鱼小编 更新时间:2019-07-02

距离秒速时时彩2019年国际货运代理考试还有不到一周的时间,大家可以趁着这段时间认真备考,小编为大家整理了一些国际货运代理考试《专业英语》习题,附有答案,一起来测试一下吧!

秒速时时彩 1. Which of the following risk is not the political risk in international trade?

A. war risk

B. cancellation of import license

C。 transfer risk

D. risk of non-acceptance

答案:D

2. According UCP600, the terms the end of July, 2008in the L/C shall be construed as (   )

A. from July 21st to July 31st

B。 from July 1st to July 15th

C。 from July 11th to July 20th

D. from July 1st to July 10th

答案:A

3. Which of the following documents can be used to exchange for the bill of lading (  )

A. mates receipt

B。 sea waybill

C。 shipping notes

D. manifest

答案:A

4. Both in voyage and time chartering, the shipowner is responsible for (   ).

A. discharging

秒速时时彩 B. fuel

C。 demurrage

D. wages of crew

答案:D

秒速时时彩 5. Which of the following risks are not covered in FPA (   )

A. lightning

B. partial loss

秒速时时彩 C。 general average

D。 discharging at a port of distress following a sea peril

答案:B

6. The B/L can be issued by (   )

A. consignor

B. notify party

C。 carrier

D. consignee

答案:C

秒速时时彩 7。 Which of the following marine bills of lading cannot be transferred to third parties? (   )

A. Order Bills of Lading

B. Straight Bills of Lading

C. Shipped Bills of Lading

D。 Clean Bills of Lading

答案:B

8. Usually, the AWB is non-negotiable, the goods must be sent to the (  ) titled in the air waybill.

A. consignor

秒速时时彩 B. consignee

C。 carrier

D. notify party

答案:B

9. (   ) are rates that are applicable to named types of freight.

A。 Specific Commodity Rates

B. Class Rates

C. General Cargo Rates

D. Contract FAK Rates

答案:A

10. (  ) is one standard form of bareboat charter party used to any great extent designed by BIMCO.

A。 BARECOM form

B。 GENCON form

C. NYPE form

D. BALTIME form

答案:A

以上就是鲤鱼小编为大家整理的国际货运代理考试《专业英语》习题练习题,大家做完之后是不是觉得更加有把握了呢?鲤鱼网有更多国际货运代理考试资讯和复习资料,快来关注吧。

相关推荐:

2019国际货运代理考试理论与实务试题及答案4

2019年国际货运代理考试习题及答案(1)

专题汇总

广东快乐十分最快开奖 pc蛋蛋 广东快乐十分平台 广东快乐十分官网 广东快乐十分 秒速时时彩 广东快乐十分平台 广东快乐10分开奖直播 广东快乐十分官方网站 广东快乐十分最快开奖